Robert Knops
Qonect B.V.
12.2 7.8mb

Robert Knops, dé vijver- en dierenspeciaalzaak, bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Robert Knops App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market, heb je ook direct toegang tot een uitgebreid assortiment in honden en katten accessoires, compleet met een aquarium en vijverafdeling op een oppervlakte van 5000M2 met GRATIS parkeren (50 plaatsen).
Met deze App wil Robert Knops je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market (1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde informatie en nieuwsfeiten , biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less