Max Mara Maastricht
Qonect B.V.
12.2 7.2mb

MAX MARA , hét Italiaans modehuis in Maastricht bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de MAX MARA App hebt gekozen als toegang tot de Qonect Market met informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot een gevarieerde mix van kleding en accessoires in de grootste en ook meest complete MaxMara store van Nederland. Wij hebben 8 verschillende kleding stijlen van MaxMara, Piano Forte Feestkledij, Sport Max, Sport Max code, S-max, Sudio, Rainwear en weekend. .
Met deze App wil MAX MARA je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market (1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde informatie en nieuwsfeiten , biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less