Evolution meetingDocs
EssVision
2.5 15.1mb

Evolution meetingDocs är en app som förenklar och automatiserar distribution av kallelser och protokoll. Med Evolution meetingDocs når mötesdeltagare sina möteshandlingar direkt via sin läsplatta. I appen presenteras även mötesinformation och användaren kan göra sina personliga anteckningar i kallelser och protokoll.

Evolution MeetingDocs är integrerad med EssVisions ärende- och dokumenthanteringssystem Evolution. Med den kraftfulla och lättanvända sammanträdeshanteringen i Evolution kan mötesadministratören i lugn och ro förbereda möten, kallelser och protokoll och med enkla handgrepp publicera mötesmaterialet till deltagarnas läsplattor.

Genom den smarta integrationen med Evolutions sammanträdeshantering kan deltagare få överblick över hela mötesmaterialet och kan bläddra mellan ärenden både utifrån mötesagendan men även direkt i bifogade handlingar.

Evolution meetingDocs startas genom inloggning och laddar automatiskt ner möten och dokumentation baserat på vilka möten som användaren är deltagare på. Detta säkerställer att användaren alltid har åtkomst till det senaste materialet. Det finns även möjlighet att ladda med enskilda punkter för ett möte inklusive dokument eller hela mötet offline om behov finns av att nå materialet utan uppkoppling mot Internet.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less