Vojacek
Qonect B.V.
12.2 11.4mb

Vojacek Wijnen, hét vooraanstaande wijnbedrijf uit Maastricht met een assortiment van meer dan 300 verschillende wijnen, bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Vojacek Wijnen App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot informatie over Vojacek Wijnen en haar nauwkeurig samengesteld assortiment van wijnen in elke prijsklasse. Daarnaast vind je informatie over wijnproeverijen, de bekende wijn huizen en de wijngebieden en nog veel meer informatie van de Vojacek wijnkenners.
Met deze App wil Vojacek Wijnen je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde informatie en nieuwsfeiten , biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... ìstay tunedî

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less