Kulowany Interieur
Qonect B.V.
12.2 6.9mb

Kulowany , dé interieurarchitectuur uit Hoensbroek-Heerlen, bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van het Qonect Mobile App Network.
Omdat je de Kulowany App hebt gekozen als toegang tot het snel groeiende Qonect informatie en nieuws Netwerk, heb je ook direct toegang tot de bijzondere Kulowany woninginrichting gebaseerd op een compromisloze kwaliteit, deskundigheid en service met een geheel eigen visie voor het inrichten van ruimtes.
Met deze App wil Qonect je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in het Jackzz Mobile App Network (1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde informatie en nieuwsfeiten , biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less