Aquapulse
Qonect B.V.
12.2 8.1mb

Aqua Pulse, dé specialist op het gebied van vijver en aquarium, bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Aqua Pulse App hebt gekozen als toegang tot het snel groeiende Qonect informatie en nieuws Netwerk, heb je ook direct toegang tot de vijver en aquarium productlijn van Aqua Pulse met onderhoudsproducten, medicijnen, voedingsproducten en producten voor waterbehandeling. Naast gebruik van losse producten biedt Aqua Pulse ook kuren aan voor uw vijver of aquarium.
Met deze App wil Aqua Pulse je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market (1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde informatie en nieuwsfeiten , biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less