Mobile Parking
Mobile Parking
1.0.3 25.8mb

***************************************
DANMARKS ENESTE GEBYRFRI PARKERINGS-APP
***************************************

Betal for din parkering med din Smartphone!
•Mangler du altid mønter, når du skal parkere?
•Er du træt af at skulle afbryde møder for at skulle forlænge en parkering?

Så er MobilParkering lige noget for dig!

MobilParkering app’en er meget nem at bruge. Det tager kun 2 min. at oprette dig som bruger og derefter kan du gå i gang med at parkere. Med MobilParkering kan du:
• oprette parkeringer
• forlænge parkeringer
• finde den nærmeste P-plads
• beregne prisen for parkering og hjælpe med at huske hvor du har parkeret, så du altid kan finde tilbage til din bil hvis du f.eks. ikke er stedkendt.

Du bruger MobilParkering app’en til at oprette en parkering, hvor du blot skal vælge den plads du ønsker at parkere på, anføre et sluttidspunkt for parkering og det er det!

Efterfølgende vil du få en påmindelse 15 min. før din parkering udløber, hvor du kan forlænge din parkering direkte fra din Smartphone!

MobilParkering giver dig også en nem og overskuelige oversigt over de parkering, forlængelser og indbetalinger du har foretaget på din konto.

Som oprettet bruger af MobilParkering app’en er der INGEN gebyrer forbundet med at oprette parkeringer eller foretage forlængelser! Der betales kun for prisen for parkering ud fra det anførte sluttidspunkt. Ved oprettelse af ens profil tilknyttes et kreditkort (ved oprettelse skal der som minimum indbetales kr. 100,-) og profilen kan sættes op til automatisk optankning af ens konto, hver gang denne går i nul. På den måde kommer du aldrig til at mangle penge til en parkering.

Ønsker man ikke at oprette sig som bruger kan man benytte sig af QuickPark funktionen, som har et gebyr på kr. 2,50,- pr. parkering samt transaktionsgebyrer.

Med MobilParkering app’en opnår du større frihed, da du slipper for køen ved automaten og får en nem og hurtig parkering! Hele vejen igennem bliver du guidet og hjulpet af vores nye MobilParkering maskot, Erik P.!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less