Dé app voor ondernemend Twente. Blijf op de hoogte van van alles met betrekking tot ondernemen, innovatie en netwerken in Twente. Haal het maximale uit je netwerk en Get connected met mensen uit je vakgebied, toonaangevende Twentse bedrijven en netwerkorganisaties als IKT, KvK, VNO NCW, Kennispark, Stichting Fris en WTC Twente. Check in op zakelijke evenementen en connect met ondernemers, professionals en onderzoekers.
Download de app nu en ervaar zelf hoe leuk en gemakkelijk netwerken in Twente kan zijn. Voor de trotse Twentse ondernemer.

**********

Wat kun je verwachten van de app?
• Alle zakelijke evenementen in één overzicht
• Check in op evenementen en zie in een oogopslag wie er nog meer aanwezig is
• Nieuws over innovatie en ondernemen
• Blijf up-to-date met mensen in je netwerk
• Vind interessante professionals en ontdek hoe je met ze kunt connecten
• Laat aan anderen zien op welke bedrijven je trots bent met de 'Trots' knop
Klaar om zakelijk Twente te ontdekken en het meeste te halen uit je netwerk? Download de gratis app en beleef het zelf. Twente Get connected!

**********

"Ik heb door middel van deze app al heel veel leuke contacten opgedaan door in te checken bij zakelijke events. Een babbeltje is zo gemaakt wanneer je weet wie er ook is!" — Nadine

"Heel handig appje met overzicht van alle vakgebieden en bedrijven in Twente." — Frank

"Zo nu en dan check ik de app op nieuws en events en ben daardoor veel beter op de hoogte wat er allemaal speelt in Twente." — Gerard

**********

Klaar om zakelijk Twente te ontdekken en het meeste te halen uit je netwerk? Download de gratis app en beleef het zelf. Get connected!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less