Tidningen Market
Forma Magazines
2.7.8 9.8mb

Market - branschtidningen som ger dig kunskap!

Market är detaljhandelns viktigaste branschtidning med en heltäckande nyhetsbevakning och rapportering om allt du behöver veta om detaljhandeln.

I appen kan du läsa tidningen som kommer varannan vecka och som är fullmatad med rapporter om kunderna, butikerna och branschproffsen. Oumbärlig läsning för både huvudkontoren, kedjorna, butikscheferna och leverantörerna med innehåll som: debatter, nyheter, specialteman, köpcentrum, butiker, reportage om världen, trender och mycket mer.

Market levererar aktuell, trovärdig och oberoende kunskap och förser dig som läsare med snabba nyheter, undersökningar, analyser, trender och fördjupningar.


Nu kan du prenumerera på Market!
Prenumerationen löper över 12 månader och kostar 3399:-

Kostnaden dras från ditt iTunes-konto, och prenumerationen förnyas automatiskt när tidsperioden är över, om du inte avslutar det 24 timmar före periodens utgång. Inom 24 timmar från en prenumerationsperiods utgång kan ditt iTunes-konto debiteras för en ny period.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration, via inställningar för appen eller ditt iTunes konto, men du kan inte få pengar tillbaka om du avslutar en pågående prenumerationsperiod.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less