Новата серија Volvo FH – водич за производот
Volvo Truck Corporation
1.0 7.0mb

Искусете го камионот кој ќе го промени светот за камионџиите. Ова е конечнот водич за производ за новата серија Volvo FH, вклучувајќи го и Volvo FH16.
Истражете ги сите одлики кој направија пробив, како што се I-See, новата кабина Globetrotter, индивидуалното предно потпирање и новиот златен договор на Volvo.
Вртете ги спектакуларните слики на новиот камион, видеата во висок квалитет и интерактивните паанорами.
Исто така, ќе ги најдете комплетните спецификации и деталните податоци за шасијата, погонската група, кабините, пакетите опрема и приборот.

Одлики:
– Објаснување за сите клучни одлики
– Комплетни спецификации за возилата
– Видеа
– Галерија слики на внатрешноста
– Галерија слики на надворешноста
– Галерија на Volvo FH16
– Панорама на внатрешноста од 360˚
– Панорама на надворешноста од 360˚

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.2

Supported Devices:
- iPad

...more ...less