Purus Line
JzonITe
1.4 24.7mb

Ska du renovera ditt badrum? Hos Purus hittar du exklusiva golvbrunnar som passar till ditt nya badrum. Hitta inspiration och ge dig en visuell upplevelse på badrum med väggnära golvbrunnar i duschen.

Placera golvbrunnen som du vill; intill vägg, i hörn eller mitt i rummet som duschavgränsare. Upplev möjligheterna och låt dig inspireras av vacker design i olika former och miljöer! Med Purus väggnära golvbrunnar behöver du inte tänka på klinkerstorleken.

För dig som är installatör har du nu den senaste monteringsanvisning i mobilen. Det har aldrig varit enklare installera en Purus Line och Corner. Har du frågor kan du alltid kontakta oss på telefon och mejl via appen .

Var du än befinner dig i Sverige behöver du inte undra var din närmaste butik ligger. Med hjälp av telefonens GPS får du upp de närmaste butiker där du befinner dig just nu. Du kan smidigt ringa till butiken från appen.
Purus golvbrunnar möter dina krav på design, med funktion och säkerhet från våra traditionella golvbrunnar. Det betyder att du får det bästa från två världar, anpassat till svenska förhållanden. När du väljer Purus har du gjort ett säkert val, oavsett om du är konsument eller fackman.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less