BC Meppel
John Max
2.2 2.0mb

Welkom op de app van Businessclub Meppel - al decennia toonaangevend

Businessclub Meppel is met zo’n 150 aangesloten bedrijven uit de wijde regio een van de grootste onafhankelijke netwerkclubs. Jaarlijks worden vijftien tot twintig kleine en grote netwerkevenementen georganiseerd. Het activiteitenprogramma is een mêlee van informatie, ontspanning, cultuur, sportiviteit en gastronomie. Daarbij zijn er jaarlijks twee tot drie terugkerende evenementen. Eens in de zoveel tijd wordt de aangesloten ondernemers naar hun voorkeuren gevraagd.

De Businessclub staat garant voor directe communicatie en een persoonlijke benadering. Al vanaf de start in 1992 communiceert de Businessclub met haar leden via de BIZNIZ. Eerst op papier en sinds enkele jaren digitaal. De BIZNIZ is een online nieuwsbrief met activiteiten, BC-nieuws, ledennieuws, korte bedrijfsreportages, vacatures van leden en varia. De stijl is typerend voor de Businessclub: ongedwongen en informeel. Ook via de website en social media worden de leden actief geïnformeerd. De mogelijkheden van de site worden elk jaar weer wat uitgebreid.

In 2012 vierde de Businessclub zijn twintigjarig bestaan. De formule die de Businessclub heeft gevonden, blijft dus aanslaan. BC Meppel blijft op zoek naar verrassingen, naar markante ijkpunten in de agenda van het dagelijks zakendoen.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less