DELTA Management Informatie
SunSolutions
1.1 3.1mb

Deze applicatie biedt een extra dimensie aan de online dienst DELTA Management Informatie en is geschikt voor iedereen met een abonnement op deze dienst.

DELTA Management Informatie geeft ondernemers inzicht in alle energiestromen: elektriciteit, gas, warmte en water.
Met DELTA Management Informatie kunnen ‘quick wins’ op het gebied van energiebesparing snel en eenvoudig gesignaleerd en benut worden.

Daarnaast kunt u met DELTA Management Informatie een belangrijke randvoorwaarde invullen binnen het ISO 50001 proces, dé richtlijn op het gebied van energiemanagement voor ondernemingen.

Met DELTA Management Informatie genereert u relevante input voor strategische en beleidsmatige beslissingen op het gebied van energiekostenreductie en MVO. Bovendien heeft u een betrouwbaar hulpmiddel voor efficiënte energieinkoop in handen.

DELTA Management Informatie is in de meest uitgebreide vorm beschikbaar als webbased applicatie. De App van DELTA Management Informatie biedt u het snelle inzicht in uw energieverbruik via uw iPad, waar u maar bent.

LET OP: deze app is alleen bruikbaar samen met een abonnement op DELTA Management Informatie. Heeft u nog geen abonnement? Neem dan contact op met uw DELTA account manager!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less