Cliënt Online
Pink Web Applications B.V.
3.0.3 12.0mb

Met de Cliënt Online app kunt u op makkelijke en veilige wijze informatie uitwisselen en samenwerken met uw accountants- of administratiekantoor.

In de app voor iPhone en iPad kunt u:
- Documenten goed- of afkeuren, zoals belastingaangiften en rapportages, en aangeven dat ze verstuurd kunnen worden naar bijvoorbeeld de Belastingdienst of Kamer van Koophandel. U krijgt een pushnotificatie als er een nieuw document klaarstaat om te te accorderen.
- Uw online dossier bij uw accountants- of administratiekantoor inzien en documenten openen en eventueel opslaan in andere apps.
- Actuele nieuwsberichten lezen die speciaal voor u zijn geselecteerd, gezien uw profiel of de branche waarin u werkzaam bent.
- Contact opnemen met uw accountants- of administratiekantoor, inclusief locatie op de kaart om de route te bekijken.
- Eenvoudig wisselen van cliëntentiteit om berichten en documenten voor die entiteit te bekijken (mits u toegang heeft tot meerdere cliënten).

Om deze app te gebruiken heeft u de inloggegevens nodig van het klantenportaal van uw accountants- of administratiekantoor, dat is gebaseerd op Cliënt Online. Vraag uw relatiebeheerder of zij u dit ook aanbieden. Na het invoeren van uw inloggegevens en eventueel een SMS-code, kiest u een persoonlijke PIN-code om in het vervolg op de app in te loggen.

De exacte functionaliteit kan iets verschillen tussen de iPhone en iPad app.
Het kan ook zijn dat u bepaalde onderdelen uit de app niet ziet of daar geen toegang tot heeft. Dat kan ook afhankelijk zijn van de cliëntentiteit die u bekijkt en de voor u beschikbare modules en informatie.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.1

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less