KASPer
Korton Group B.V.
1.0.17 0.5mb

KASPer-App is een gratis smartphone applicatie die speciaal is ontwikkeld voor de gebruikers van de cloud oplossing van Korton. Met de KASPer App is het mogelijk om al je persoonlijke foto's, document of video's overal mee naartoe te nemen. Iedere file is bovendien met collega's of zakelijke relaties te delen. In tegenstelling tot de bestaande oplossingen die voornamelijk door particulieren worden gebruikt, wordt uw data niet in een publieke maar in uw beveiligde priv├ę omgeving opgeslagen. Dit maakt KASPer bijzonder geschikt voor zakelijk gebruik.

KASPer kan zowel op de desktop als op mobiele apparaten worden geïnstalleerd. Zelfs zonder software is KASPer te benaderen via de KASPer website (web-client).

Mogelijkheden:
Geeft je altijd en overal toegang tot je docs, foto's en video-files . Synchroniseert uploads en aanpassingen automatisch op alle devices en voor alle gebruikers . Deel een link naar je docs, foto's en video-files. Bijlagen behoren tot het verleden!
Altijd en overal toegang tot je documenten, foto's en video's zonder het risico te lopen dat je data verliest. Alle data is veilig opgeslagen in KASPer - niet op de instrumenten!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less