Cégtár
Opten Kft
2.1 2.4mb

A vállalkozások sikeres működése szempontjából meghatározó, hogy mindig megbízható, naprakész és érdemi információkkal bírjanak a piacról, partnereikről vagy akár a konkurens cégekről. E cél érdekében kínálja szolgáltatásait társaságunk, a hazai üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, a 100 százalékban magyar tulajdonú Opten Informatikai Kft.

Mobil alkalmazásunkban az összes Magyarországon bejegyzett társas vállalkozás (közel 600.000 cég) hatályos adatai között kereshet. Bővített alkalmazásunkkal az ingyenesen elérhető Cégtár Light adatai mellett bármikor ellenőrizheti egy adott vállalkozás Cégkivonatát, Cégtörténetét, Kapcsolati Hálóját, Cégelemzését és Idővonalát.

Céginformációs szolgáltatásunk praktikus megoldást kínál Önnek,
- amennyiben minimalizálni szeretné üzleti döntései kockázatát,

- ha tárgyalás előtt szeretne gyors információt, összképet kapni az adott cégről,
- ha a főtevékenység adatok mellett arra is kíváncsi, hogy egy objektív vizsgálat alapján milyen a cég megítélése.

Megújult alkalmazásunk az alábbi lehetőségekkel bővült:

- A Cégkivonat a kiválasztott cég valamennyi hatályban lévő adatát tartalmazza.
- A Cégtörténet a kiválasztott cég valamennyi hatályban lévő és törölt adatát tartalmazza, a hatályossági intervallumok megjelölésével együtt.
- Az Opten - Kapcsolati Háló a magyar gazdaságban elengedhetetlen háttérinformációval szolgál mind a cégösszefonódások kapcsán felmerülő kockázatok átlátásához, mind a személyes cégkapcsolatok révén feltárt cégcsoportokban rejlő értékesítési potenciál kiaknázásához.
- Az Cégelemzés modul saját, folyamatosan frissülő cégadatbázisát és a társas vállalkozások hivatalosan hozzáférhető legutolsó mérlegadatait forrásként használva tudományos összefüggések és algoritmusok alapján nyújt átfogó közgazdasági elemzést a lekérdezett cégről.
- Az Opten - Idővonal egy kompakt grafikus felületen, időrendi sorrendben ábrázolja a cég történetében lezajlott működést befolyásoló eseményeket. Használatával pillanatok alatt átláthatóak a bekövetkezett pozitív és negatív események, illetve cégadat változások.

A bővített tartalom megtekintéseihez jogosultság szükséges.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.1.1

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less