Online Számla
Kulcs-Soft
1.8 5.3mb

Számlázzon bárhonnan, bármilyen gépről, kötöttségek nélkül! Online számlázó szolgáltatásunk használatához elég egy böngésző, egy táblagép, vagy egy okostelefon. Próbálja ki új szolgáltatásunkat, tegye hatékonyabbá üzletét!
A program a magyar jogszabályoknak megfelelő a NAV által elismert bizonylatokat állít ki, melyet távnyomtatás segítségével azonnal eljuttathat ügyfeleihez.
A program a számítógépek és mobil eszközök ötvözésével mindegyik platformon működik, akár egy időben is. Az adatokat felhőben tárolja, így azok bármikor és bárhonnan elérhetővé válnak. Adatbázisát elérheti az applikációból vagy weben keresztül is! Csupán felhasználó nevére és jelszavára van szüksége a hozzáféréshez!
Akár külföldi tartózkodása alatt is könnyen, gyorsan, kötöttségek nélkül és azonnal elérheti, ellenőrizheti cége működését!
Online- Számla éves előfizetés
Előfizetés nélkül az alkalmazásban teljes értékű dokumentumok nem állíthatók ki. A bizonylatokon megjelenik a „Minta” vízjelzés.
Az előfizetési periódus 1 év. Éves előfizetési díj: EUR 79.99
Az előfizetés díját vásárláskor azonnal az Ön iTunes számlájára terheljük
Az előfizetés legkésőbb az aktuális periódus vége előtt 24 órával automatikusan megújul mindaddig, amíg az automatikus előfizetés megújítást ki nem kapcsolja.
Az előfizetés módosítására és az automatikus előfizetés megújításának kikapcsolására az Ön „User Account Settings” azaz beállítások pontjában van lehetősége.
Az aktuális előfizetés megszüntetésére az előfizetett periódusban nincs lehetőség.
A vásárlás során Önnek meg kell adnia az Online Számla alkalmazásban a számlázáshoz szükséges cégadatokat:
- Cégnév, cím,adószám,telefon,stb. és a későbbi bejelentkezéshez szükséges E-mail címet és jelszót
A regisztrációval egy felhasználói fiók készül, melyhez a folyamat közben megadott tetszőleges jelszó és email cím a belépéshez
A beérkezett regisztrációkat 24 órán belül feldolgozzuk és aktiváljuk a felhasználói fiókját. Minden további tudnivalót e-mailben küldünk a vásárlás során megadott email címére.Az előfizetés megszűnését követően 30 napig tároljuk az adatokat.

Manage your sales documents and invoices quick and simple! Create CRM reports! Manage your inventory easily! This application lets you do all these! You can issue documents from anywhere you might be, you can oversee and manage your company’s sales data, warehouse stock information, since we keep your data in a secure cloud server which you can reach from anywhere. The online account accessible from any browser provides extra settings and is accessible from any device. The Online-Számla application can give you stable help, since it includes support via telephone and email, and you recieve constant updates to the newest version of the app!

Online-Számla Application - Subscription
Without subscribing to your own account (in the demo account), you can not issue full value documents.
The subscription lasts 1 year. Yearly subscription fee: EUR 79.99
The price of your subscription will be withdrawn from your iTunes account.
The subscription will lengthen itself automatically 24 hours before the ending of previous subscription at the latest, until you turn off the automatic subscription lengthening in the app.
Managing the subscription and turning off the automatic subscription lengthening feature can be done in your User Account Settings menu point.
Cancelling the current subscription is not possible.
During the purchase process you have to provide the following data to the Online Számla app:
-Company’s Name, Adress, Tax ID, Phone Number, etc. and Email Address , Password
One user account gets created during the registration process, and you can set a password of your own choice.
We process the incoming registrations within 24 hours, and activate your account afterwards.
We will send anything else you need to know to your email address.
We keep your personal data until 30 days after the cancelling of the subscription.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less