Inventive7 Field Service
Inventive Systems
1.2.0 3.3mb

De Inventive7 Field Service app verhoogt de productiviteit en efficiency van uw servicemonteurs. Deze app geeft uw servicemonteurs toegang tot de noodzakelijke informatie uit het ERP systeem Inventive7. Op ieder moment, op elke plaats hebben zij de juiste informatie op hun iPhone of iPad onder handbereik. Op de servicelocatie beschikken zij dus over de juiste gegevens van de klant en de apparatuur zodat ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren.
De planning voor uw monteurs wordt op basis van prioriteit en locatie zo efficiënt mogelijk aangeboden. Middels GPS coördinaten worden de te bezoeken adressen en routes weergegeven op de kaart. Op basis van prioriteit en afstand kunnen uw monteurs alsnog de meeste efficiënte volgorde van aanpak kiezen.
De app biedt de mogelijkheid om de reisuren en de gewerkte uren online met een minimum aan handelingen op de juiste projecten te registreren. Tevens wordt direct de status van de voortgang van een serviceopdracht teruggemeld.
Alles wordt direct online verwerkt in het ERP systeem Inventive7. Zo bent u op kantoor dus altijd direct op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden van uw monteurs op locatie. Nieuwe serviceopdrachten kunnen direct online naar de servicemonteurs gestuurd worden.
Met deze app is de urenregistratie dus ook altijd up-to-date, hetgeen het inzicht in de projectresultaten verhoogt en een bespoediging van de facturering mogelijk maakt.
Wanneer de internet verbinding niet beschikbaar is, kan er verder gewerkt worden in de offline modus.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inventive Systems (070-3368080).

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less