De CASHapp voor Apple geeft u in één oogopslag inzicht in de belangrijkste cijfers van al uw administraties, waar u ook bent. Ook heeft u altijd alle relatiegegevens voor handen en kunt u ter plekke notities toevoegen of uw uren registreren.

CASHapp voor CASHWeb gebruikers
Met de CASHapp kunt u belangrijke gegevens van al uw CASHWeb administraties benaderen wat handig kan zijn als u onderweg bent. CASHWeb is de online software van Cash voor het eenvoudig automatiseren van al uw bedrijfsprocessen; van boekhouden tot ERP.

Met de CASHapp kunt u van al uw administraties:
- Het dashboard (grafisch overzicht) bekijken, zoals door uzelf ingesteld in CASHWeb
- Uw relatiegegevens/contacten/leveranciers/leden raadplegen. Maar ook direct bellen, e-mailen of een routebegeleiding starten. Handig voor onderweg!
- Notities toevoegen aan relaties
- Direct uw uren registreren
Aanvullende mogelijkheden:
- Demo administratie openen om de werking van de CASHapp te zien
- Een CASHWeb proef aanvragen, waarmee u ook de CASHapp kunt gebruiken
- Direct vragen, opmerkingen of problemen omtrent de CASHapp mailen
- En binnenkort nog veel meer, want wij blijven ontwikkelen… voor u!

Om de CASHapp te kunnen gebruiken heeft u een CASHWeb abonnement nodig of een Cash Webservices abonnement (voor CASHWin klanten die online werken). Voor meer informatie, een gratis proef of online demonstratie: www.cash.nl

De CASHapp is een handig onderdeel van de Cash Webservices; gratis volautomatische koppelingen met externen. Zoals; ABN AMRO, Rabobank, Belastingdienst, webwinkel, online kassa, scanboeken, incasso, accountancyportal etc.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less