Dutch Office Fund | reflecting ambition
Pure Communicatie
1.0.2 171.7mb

Bent u op zoek naar huisvestiging waarin u uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen? U huurt bij ons kantoorruimte op de beste locaties in Nederland: duurzame panden, gebouwd onder architectuur, uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Een kantoorgebouw van Dutch Office Fund is een betrouwbare keuze voor integrale kwaliteit, een persoonlijke benadering en een duurzaam karakter. Tot in de details wordt aandacht besteed aan een zeer hoogwaardig opleveringsniveau.

Nederland: duurzame panden, gebouwd onder architectuur, uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Een kantoorgebouw van Dutch Office Fund is een betrouwbare keuze voor integrale kwaliteit, een persoonlijke benadering en een duurzaam karakter. Tot in de details wordt aandacht besteed aan een zeer hoogwaardig opleveringsniveau.

Als goede huisbaas weerspiegelen we met onze huisvestingsoplossingen de ambities van onze gewaardeerde klanten. Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in meer dan 50 hoogwaardige kantoorgebouwen. We verhuren momenteel aan ruim 600 verschillende organisaties waaronder Post NL, ING Groep, de Rijksgebouwendienst, Philips, Ernst & Young, KPMG, Allianz, NautaDutilh en Houthoff Buruma.

Met onze app heeft u toegang tot ons assortiment en kunt u beeld, video en informatie bekijken.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less