Lauteslager Makelaars
Realworks
2.0 1.3mb

Lauteslager Makelaars is één van de grootste makelaars kantoren van Utrecht! Het kantoor bestaat ruim 160 jaar en heeft daarmee heel veel ervaring in verkopen, aankopen, taxeren (NWWI) en nieuwbouwprojecten. Door onze ervaring en hoge kwaliteit van dienstverlening zijn wij een van de meest gerenommeerde makelaarskantoren in Utrecht en omgeving. Bij ons bent u aan het goede adres als u op zoekt bent naar:
het kopen van een woning, nieuwbouwwoning of bedrijfspand;
het huren of verhuren van een woonhuis of bedrijfspand;
de taxatie van woning of bedrijfsruimte;
en onafhankelijk financieel hypotheek advies
Lauteslager is lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM). Al onze makelaars en taxateurs zijn door de NVM beëdigd of gecertificeerd. Daarnaast werken wij volgens de erecode van de NVM. Dit zorgt ervoor dat wij u een zeer hoogwaardige dienstverlening kunnen garanderen.

Dé makelaar voor aankoop, verkoop en taxatie in Utrecht.
U zoekt een makelaar die meedenkt met uw situatie, wensen en mogelijkheden. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Lauteslager Makelaars is gespecialiseerd in het aankopen, verkopen en taxeren van woningen, bedrijfspanden en nieuwbouw binnen de Utrechtse woningmarkt. Onze experts helpen u graag met het vinden van uw ideale huis, het verkopen van uw oude woning of taxatie van een bedrijfspand. Wij doen dit al meer dan 160 jaar met veel succes! Bij Lauteslager Makelaars Utrecht staat heldere communicatie, betrokkenheid en duidelijkheid centraal.

NVM beëdigd en gecertificeerd
Bijna alle Lauteslager Makelaars zijn door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) beëdigd of gecertificeerd en lokaal goed bekend. Onze deskundigheid en ervaring helpen u bij het maken van de juiste beslissingen en het vinden van uw ideale woning, bedrijfspand of nieuwbouwproject. Wij werken volgens de erecode van de NVM. Dit houdt onder andere in dat wij onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar advies geven, tegemoet komen aan reële verwachtingen van onze opdrachtgevers, wij informatie vertrouwelijk behandelen en collegiaal zijn ten opzichte van andere makelaars.

Een huis kopen
Het kopen van een huis of bedrijfspand is een persoonlijke aangelegenheid. U doorgaat een uitgebreid stappenproces en u wilt een huis of bedrijfspand dat past bij uw wensen en graag tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Wij van Lauteslager Makelaars begrijpen dat als geen ander, want wij zijn al meer dan 160 jaar gespecialiseerd in het ondersteunen van onze klanten bij het kopen van woningen en bedrijfspanden in Utrecht en omgeving. Onze kennis en jarenlange ervaring zijn daarbij voor u een goede investering.

Huizenmarkt in Utrecht
Wij inventariseren uitgebreid de wensen waaraan u vindt dat uw nieuwe woning of bedrijfspand moet voldoen. Aangezien wij de huizenmarkt zeer goed kennen, weten wij welk huis of bedrijfspand hierbij past. Verder is het bijvoorbeeld belangrijk meer te weten over de bouwkundige staat van het pand. Of om meer informatie te vergaren over eventuele bouwplannen in de omgeving van de woning. Ook helpen wij u bij het onderhandelen, taxeren en kopen en wijzen u op relevante juridische en financiële aspecten. Al deze zaken kunt u met een gerust hart overlaten aan Lauteslager.

De zoekopdracht naar uw droomhuis of bedrijfsruimte
Als deskundige op de woningmarkt van Utrecht en omgeving is Lauteslager Makelaars de beste makelaar om u te helpen met uw zoektocht naar de ideale woning, bedrijfspand of nieuwbouwproject. Op onze website kunt u ons volledige woningaanbod bestaande bouw, nieuwbouwprojecten en commercieel onroerend goed bekijken. Mocht u meer informatie wensen over een woning of bedrijfspand, neemt u dan contact met ons op. Wij geven u dan meer inzicht in de locatie, voorzieningenniveau, bouwtechnische staat en de prijs.
‘Lauteslager Makelaars al 160 jaar thuis in Utrecht'

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less