Van Santvoort
Realworks
2.0 0.9mb

Kwaliteit voorop

Over Van Santvoort Makelaars
Ons bedrijf is sinds 1976 gevestigd in Eindhoven, Helmond, Eersel, Nuenen en Deurne. Als grootste dienstverleners op het gebied van makelaardij & financiële dienstverlening in Zuid Oost Brabant, bieden wij onze opdrachtgevers een breed scala aan specialistische diensten in de vastgoedsector. De kracht van de ruim 30 medewerkers en de 5 vestigingen schuilt in de combinatie van persoonlijke aandacht, specialistische kennis, gebruik van een groot netwerk en onafhankelijke dienstverlening.

Thuis in uw regio
Wij zijn thuis in de regio en kennen de omgeving als geen ander. Wij helpen u graag bij transacties van woningen, nieuwbouw, bedrijfspanden en landelijk onroerend goed. Bij verkoop, aankoop, huur, verhuur, nieuwbouwconsultancy, taxaties en financiële diensten bieden wij meerwaarde.

Persoonlijke aanpak
Wij leven ons in en verdiepen ons in uw vraag. Iedere opdracht begint met een persoonlijk gesprek. U kunt rekenen op een werkwijze die een NVM-makelaar eigen is. Het resultaat komt overeen met uw verwachtingen en liefst een beetje meer.

Nummer 3 van Nederland
Hoog op de ranglijst staan is in kwantitatieve zin voor ons geen doel op zich. Toch presenteerde het blad ‘Vastgoed' onlangs de Makelaardij Top 100, met een opsomming van de grootste makelaarskantoren van Nederland. Als je jezelf op de derde plaats ziet staan, levert dat toch even een gevoel van gepaste trots op. Maar: ‘goed' is voor ons belangrijker dan ‘groot'. Bij ons staat kwaliteit en goed presteren al 36 jaar voorop. Daarmee zijn we groot geworden. Onze vaders hebben een goede basis gelegd en wij bouwen daarop voort. Wij leveren onze diensten niet alleen over de volle breedte van de makelaardij, maar hebben daarnaast een duidelijke keuze gemaakt voor drie afzonderlijk te positioneren speerpunten: nieuwbouw, bestaande bouw en landelijk wonen.

Via deze App heeft u toegang tot het mooiste en meest complete aanbod woningen, landhuizen, stoeterijen en vele aantrekkelijke nieuwbouwprojecten in alle prijsklassen met name in de regio Zuidoost-Brabant.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less