KB1online
Konsultbolag1
1.01 15.6mb

KB1online är en paketering av Konsultbolag1s samlade kompetens och erfarenhet inom kravhantering och test. Här hittar du allt från övergripande processbeskrivningar till detaljerade aktivitetsbeskrivningar. Processerna kan följas steg för steg i en traditionell systemutveckling eller användas i valda delar för att stödja agila metoder. Oavsett vilken erfarenhet du har eller vilka metoder du använder kan du ha hjälp av dessa stöddokument i ditt arbete. Det finns mycket matnyttigt här, så ladda ner vår nya app!

Innehåll

• Bibliotek: som ett stöd för din verksamhetsutveckling finns dokumentmallar, lathundar, checklistor och länktips till läsvärda artiklar samlade här. (För att ladda ner dessa behövs en pdf-läsare)

• Processer: i våra krav-, test- och verksamhetsprocesser hjälper vi dig med svar på frågor om hur, när, varför och i vilken ordning aktiviteter ska göras

• Begrepp: här hittar du vår krav- och testrelaterade begreppslista samt definitioner för olika roller inom kvalitetssäkring.

Vem?
KB1online vänder sig till alla företag och organisationer som vill skapa högre kvalitet genom struktur och återanvändning. Tjänsten kan användas i sin helhet eller finnas med som ett komplement till internt utvecklade.

Vad?
KB1online är en generisk och sammanhängande process för verksamhetsanalys, kravhantering och test.

Varför?
För att bli mer effektiv i ditt krav- och testarbete genom att ha metod och mallar samlade i ett koncept som är beprövat och alltid tillgängligt.

Välkommen till ditt nya verktyg för kravhantering och test!

Önskar du tillgång till den webbaserade fullversionen av KB1online är du välkommen att kontakta Konsultbolag1.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less