webwinkel
mario tijssen
1.0 13.3mb

WebwinkelApp is een informatiebron met een eigen mening voor actuele berichten gericht op webwinkeliers. Het maakt deel uit van het portfolio van Eurolutions.

Naast de programmeertrucs, webdesign scripts en serieuze kritische noot van een echte internetgeek vind je op het weblog ook regelmatig wat ‘zachter nieuws’. Berichtjes met eerder entertainmentwaarde. Want niet alles hoeft altijd even serieus te zijn. Voor die, maar ook andere berichten zorgt onze tekstschrijver Henoch, die jarenlang online schrijfervaring heeft opgedaan op diverse (nieuws)sites en weblogs.

Huur ons in!
Onze inspiratie komt van online blogs, nieuwsbrieven en social media, maar ook uit de praktijk. Want alhoewel we aardig wat tijd kwijt zijn aan onze blogs, werken we zelf ook in de branche. We zijn in te huren als sparringspartner, spreker of adviseur. En mocht je zelf iets anders in gedachten hebben.

Onderdeel van Eurolutions
WebwinkelApp .nl is een initiatief van internetuitgeverij Eurolutions. Eurolutions bezit enkele titels gericht op startende ondernemers welke veel gebruik maken van het Internet. Zoals webwinkeliers of online publishers. Eurolutions is opgericht in 2002 en uitgegroeid tot een kleine eenmanszaak in Utrecht. Zie voor meer informatie de website van Eurolutions.

Adverteren op WebwinkelApp
Het is mogelijk om op het WebwinkelApp te adverteren door middel van advertenties zoals een leaderboard (728*90 pixels langwerpige advertentie bovenaan) of een rectangle (vierkante blok rechts).

In zeldzame gevallen is het mogelijk een advertorial direct in het weblog te plaatsen indien deze zeer goed gerelateerd is aan onderwerpen welke wij geregeld plaatsen.

Wij werken gewoonlijk op basis van vaste maandprijzen of op basis van CPM. Exclusiviteit op een positie voor een vaste periode is mogelijk. Neem contact met ons op voor de exacte details en voorwaarden.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less