Hello Zuidas
Now Media BV
5.0 11.5mb

Hello Zuidas verschijnt iedere twee maanden in Zuidas. Het Engelstalige magazine is een onderdeel van een multimediaal platform.
De belangrijkste doelstelling voor het magazine is het creëren van betrokkenheid bij de gebruikers met de economische, fysieke en community ontwikkeling van Zuidas. Tegen die achtergrond wil Hello Zuidas zoveel mogelijk (hoogopgeleide) medewerkers, bewoners, studenten en bezoekers in en rondom Zuidas bereiken. De oplage van het magazine komt uit ruim boven de 20.000 exemplaren.
Als onderdeel van de redactieformule is nieuws over sectoren zoals Legal, Finance, Recruitment, Real Estate en Housing opgenomen. Maar het magazine bestaat ook uit een Zuidas kalender, columns, duurzaamheid, leisure, horeca en nieuws over de bereikbaarheid. Het magazine wordt kosteloos uitgereikt binnen en buiten de kantoren aan (zakelijke)bewoners en bezoekers.
Inhoudelijk weerspiegelt Hello Zuidas u, uw collega’s of uw buren in de internationale context van de Zuidas. ASEGA Media is als uitgever ingeschakeld en zal het magazine en andere communicatie uitingen (mede-) verzorgen. Zij zijn een nationaal opererende media organisatie met grote lokale kennis als uitgever van de Z.O.Z – Zie Oud Zuid.
Met het magazine willen wij de cohesie binnen Zuidas vergroten maar het biedt bovenal een platform voor organisaties om zich te presenteren en om (sales)leads te genereren. Door middel van een uitgekiende distributiestrategie kan ASEGA Media een groot bereik garanderen.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.1

Supported Devices:
- iPad

...more ...less