CloudPlaats
Clateway
2.1 3.0mb

** Cloudplaats voor iPad was nr8 gratis zakelijke software **

CloudPlaats is een mobiele applicatie die u de mogelijkheid geeft om snel zakelijke online Cloud applicaties (online Software en diensten) te vinden en te vergelijken. Op basis van de belangrijkste (tot wel 250) selectiecriteria voor cloud diensten kunt u precies per dienst zien in hoeverre de dienst geschikt is voor uw organisatie.

CloudPlaats is gebaseerd op het online platform http://www.cloudPlaats.com en geeft u toegang tot de belangrijkste cloud producten voor Ondernemers, professionals en overheid. U kunt direct zien welke cloud applicaties beschikbaar zijn zodat u kan selecteren welke het beste op uw behoefte.

Met de Cloud monitor kunt u de actuele beschikbaarheid van services zien en de beschikbaarheid over de laatste maanden. Dit om het u makkelijker te maken voor een cloud dienst te kiezen.

Features:
- selecteren en zoeken van cloud diensten uit vele verschillende categorie├źn zoals o.a. business apps als CRM en HRM , data opslag en social media monitoring tools.
- bekijken van product informatie per cloud dienst.
- Uitgebreide criteria selectielijst per dienst.
- bekijken product tour van cloud diensten met belangrijkste functionaliteit.
- bekijken product video's en documenten.
- direct gratis proberen van veel cloud diensten.
- bekijken van beschikbaarheid van diverse cloud diensten.
- Toegang tot mijn cloudplaats
- naast ICT cloud diensten ook online ondernemers diensten voor het uitbesteden van werk of crowdfunding.

CloudPlaats vormt hiermee uw hulpmiddel voor het snel vinden, selecteren en proberen van cloud diensten. Hiermee verkort en verbeterd u uw selectietrajecten en "weet u wat u kiest". Geen verassingen of onjuiste keuzes van cloud diensten meer.

Note: Heeft u problemen met upgraden vanaf een oudere versie van cloudplaats, verwijder dan eerst de oude app en installeer dan deze nieuwe applicatie.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less