Analyze Solution
Analyze Solution
1.0.7 5.7mb

Få besvaret din spørgeskema undersøgelse mens dine kunder handler hos dig. Med Analyze Solution Forbrugers stander til en iPad kan du opstille din spørgeskemaundersøgelse i en butik, på gaden eller i foyeren og få svaret med det samme.

Ingen e-mails
Analyze Solution Forbruger er den ideelle løsning for dig, der har daglig kontakt med dine kunder. Du behøver nemlig ikke sende e-mails med spørgeskemaerne til dine kunder. Med Analyze solution Forbruger har du ubegrænsede muligheder for at foretage alle former for analyser, hvor som helst og når som helst. Flyt din spørgeskemaundersøgelse ud på gaden, ind i butikken eller et helt tredje sted og få mulighed for at møde dine kunder, hvor de er.

Uden filter
Det har aldrig været lettere eller sjovere at foretage spørgeskemaundersøgelser. Du kan oprette, flotte dynamiske spørgeskemaer med din egen visuelle identitet. Med Analyze Solution Forbrugers intuitive brugergrænseflade bliver det en leg for kunden at besvare dem. Med en stander i butikken får du besvaret dit spørgeskema, mens kunden er der, så du kan være sikker på, at det kun er dit produkt, kunden tænker på, når han eller hun svarer.

Et godt overblik
Alle resultater er i real time, så du kan få grafer eller tabeller med resultater. Eller du kan indstille programmet til at sende dig rapporter, når det passer dig. Er kundeservicen tilfredsstillende? Er butikken overskuelig for kunderne? Du kan få svaret i din mailboks i det øjeblik, kunden har svaret, eller når det passer dig. Få en dybere forståelse af dit kundesegment, deres oplevelse af og forventninger til dig, så du kan tilpasse og forbedre dit salg.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad

...more ...less