Poels Wonen
Qonect B.V.
12.2 9.1mb

Poels Wonen en Slapen, dé specialist op woon- en slaapgebied, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Poels Wonen en Slapen App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot alle aanbiedingen en het laatste nieuws van alle trends op het gebied van wonen en slapen.
Met deze App wil Poels Wonen en Slapen je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... "stay tuned"

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less