Autoschade Vrancken
Qonect B.V.
12.2 8.5mb

Autoschade Vrancken, de specialist in schade afhandeling, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Autoschade Vrancken app hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met advertenties, informatie en nieuw, heb je ook direct toegang tot uitgebreide informatie over onze producten en diensten en alle laatste nieuwe trends en ontwikkelingen.
Met deze App wil Autoschade Vrancken je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market. En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less