Bisnode Alert
Bisnode Kredit AB
1.41 7.7mb

Sitter du i en styrelse? Med Bisnode Alert håller du dig uppdaterad om händelser som sker i de bolag du har engagemang i.

Du får reda på allt från förändrat kreditbetyg, betalningsanmärkningar och styrelseförändringar till andra uppgifter som visar hur ett företag mår.

Händelserna skickas enkelt och smidigt direkt till din telefon. Inga krångliga inloggningar med lösenord behövs.

Genom att du löpande blir informerad om de händelser som sker minskas risken att du blir utsatt för företagskapning och bedrägerier. Med Bisnode Alert kan du helt enkelt känna dig tryggare i din roll som styrelsemedlem.

Ska du tillträda ett nytt uppdrag i ett företag? Då vill du såklart ha en gedigen historik om de händelser som skett i företaget. Bisnode Alert ger dig just detta. Appen hjälper dig att skapa en uppfattning om vad som skett i bolaget. På så vis kan du fatta bättre beslut i de frågor du kommer att ställas inför på ditt nya uppdrag.

Att komma igång är enkelt. Det enda du behöver göra är att ange ditt personnummer. Svårare än så ska det inte behöva vara att känna sig trygg.

Prenumerationen löper månadsvis och kostar 399 kronor.
Kostnaden dras från ditt iTunes-konto, och prenumerationen förnyas automatiskt när tidsperioden är över, om du inte avslutar det 24 timmar före periodens utgång. Inom 24 timmar från en prenumerationsperiods utgång kan ditt iTunes-konto debiteras för en ny period.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration, via inställningar för appen eller ditt iTunes-konto, du kan inte få pengar tillbaka om du avslutar en pågående prenumerationsperiod.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less