Vollenbroek BV
Realworks
2.0 1.0mb

VOLLENBROEK MAKELAARS B.V., een gespecialiseerde onderneming in de verkoop van Villa's, Landhuizen & Landgoederen. De onderneming beschikt over een overdrachtelijke kennis, wetenschap, benadering en omgang van exclusief onroerend goed sinds 1882.

De succesvolle verkoopportefeuille bestaat uit 1e klas onroerend goed gesitueerd op villastand. Residentiƫle appartementen maken eveneens deel uit van ons intermediair. Een beperkt aantal van onze opdrachtgevers heeft toestemming gegeven tot publicatie op internet. Onder de rubriek aanbod, vindt u dan ook een beperkte selectie uit onze succesvolle verkoopportefeuille.

Een aantal van onze opdrachtgevers wenst uitsluitend een z.g. stille-opdracht vervolg te geven, deze villa's en residentiƫle appartementen zijn derhalve niet gepubliceerd op internet. Voor deze stille-opdrachten zijn voor serieuze gegadigden na telefonische afspraak brochures ter inzage.

De Vollenbroek Makelaars-App is een persoonlijke tool om direct op de hoogte te zijn van ons laatste aanbod. U kunt op een overzichtelijke manier door ons aanbod scrollen en direct alle details bekijken zoals foto's, plattegronden, kenmerken en natuurlijk waar de woning is gelegen op de kaart. Ook kunt u woningen volgen door ze als uw favoriet te kenmerken. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte! Wilt u een brochure thuis gestuurd krijgen of meteen bezichtigen dan kunt u direct telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less