Bisnode Karta
Bisnode Kredit AB
1.0 4.7mb

Du kan enkelt söka och finna företagsinformation genom att bara rita med fingret på kartan. Gör urval av företag baserat på var de är belägna. Rita ett område som intresserar dig på kartan och få de företag som finns inom området presenterade. Bisnode Karta presenterar grundläggande information om företagen som t.ex. Organisationsnummer, Juridisk Information, Postadress, Telefon, Bransch och Antal anställda.

Filtrera vilka företag som skall visas
Du kan enkelt filtrera sökresultatet utifrån t.ex. omsättning och bransch. Välj att göra filtreringen antingen före eller efter du ritar på kartan. Det finns även snabbfiltrering för att enkelt hitta företag inom Hotell & Restaurang, Bank Finans & Försäkring, Bygg & Hantverkare samt Hälsa & Sjukvård.

Köp rapporter med fördjupad information
När du hittar företag som intresserar dig kan du välja att via in-app köp införskaffa rapporter som innehåller fördjupad information om företaget (Endast för Aktiebolag). Du kan köpa en fördjupad Ekonomirapport, ett Registreringsbevis eller en Styrelsekontroll. Rapporten levereras till dig som en pdf.

Har du ett användarkonto på InfoTorg?
Om du idag har ett användarkonto till InfoTorg så kan du använda det för att i Bisnode Karta komma åt den fördjupade information som du är van att finna i vår InfoTorg-app för iPhone.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less