Gyptone és Rigiton akusztikus álmennyezetek
Saint-Gobain
1.0 157.8mb

Ön az akusztikus álmennyezetek igazi ötletadó alkalmazását nyitotta meg. Böngésszen a programban, és élvezze a megfelelő akusztikus álmennyezeti vagy válaszfal megoldás kiválasztását elősegítő, interaktív alkalmazás nyújtotta élményt!

A Gyptone és Rigiton akusztikus álmennyezetek és válaszfalak nagyban hozzájárulnak az iskolák, kórházak, üzletek, irodák, szállodák és otthonok belső tereinek szépségéhez, a jó belső téri akusztikához és a levegő megfelelő minőségéhez. Felületük kopásálló, könnyen karbantartható, amelynek eredményeképpen a felületek alacsony karbantartási költség mellett nagyon hosszú élettartamúak. A Gyptone és Rigiton akusztikus álmennyezetek és falak természetes anyagokból készülnek, életútjuk végén pedig begyűjthetők, és teljes mértékben újrahasznosíthatók.

Ez az alkalmazás segít eligazodni a Gyptone és Rigiton termékek világában a tervezőknek, kivitelezőknek, megrendelőknek és beruházóknak egyaránt.

Amit ajánl:
– gondolatébresztő megoldásokat, fotókat a világ minden tájáról,
– megoldási referenciákat, termék adatlapokat, köztük az akusztikai teljesítményre vonatkozó adatokat is,
– bemutatja az Activ’Air nevű új technológiát, amely segítségével a Gyptone termékek elnyelik és elbontják a mérgező szerves vegyületek (VOC) 80 %-át annak a helyiségnek a levegőjéből, ahová beépítették,
– a legfrissebb híreket a Gyptone és Rigiton termékek világából,
– kapcsolat-felvételi információkat.

Az alkalmazás további fontos tulajdonságai:
– különleges navigálási lehetőség a galériában – válogathat az épületfajta, a megoldás típusa vagy éppen mintázat alapján,
– a kedvencek mappába elmentheti a kiválasztott projekteket és megoldásokat.

Jó szórakozást kívánunk a böngészéshez!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad

...more ...less