OIVA materiaalihallintapalvelu
intellus
1.1 0.3mb

OIVA on käyttäjäystävällinen materiaalihallinnan palvelu. OIVAn avulla varmistat tärkeimpien tarvikkeiden riittävyyden, joka tilanteessa. Palvelun avulla voit automatisoida päivittäistilaukset ja vapauttaa henkilöresursseja potilastyöskentelyyn. OIVA-palvelun avulla säästät aikaa ja kustannuksia.
Palvelu sopii kaikille vastaanotoille eikä siihen sisälly kuukausikustannuksia. OIVA perustuu japanilaiseen KANBAN-menetelmään, jota esim. TOYOTA käyttää oman materiaalin ja tuotannon hallinnassa. Voit valita ns. ”kaksilaatikkojärjestelmän” tai tuotekohtaisen rekisteröinnin.
OIVA on luotettavuudeltaan ylivoimainen, sillä ladattuasi OIVA-sovelluksen puhelimeesi, puhelimesi toimii tuoterekisteröinnin skannerina. Hammasväline perustaa asiakkaan kanssa varaston ja opastaa käytön aloituksessa.

OIVA


- pienemmät kuljetuskustannukset

- ei kuukausikuluja

- vähemmän tilauskertoja ja virhetilauksia

- vapauttaa aikaa potilastyöhön

- vähemmän laskuja

- oikeat materiaalit oikeassa paikassa kulutuksesi mukaan

- yhtenäistää vastaanoton materiaalikäytäntöäPerustuu KANBAN-korttitunnistukseen, joka luetaan mobiililaitteella, joihin on ladattu sovellus Google Play kaupasta – tai App Storesta.
Kaksilaatikkojärjestelmä toimintaperiaate: kun ensimmäinen laatikko on käytetty, otetaan käyttöön täysi varastolaatikko ja tilataan uusi tyhjentyneen tilalle.
Kontaktperson, mail, telefon: Annastiina Helppi, annastiina-helppi@hammasvaline.fi, puhelin +358 50 310 8573

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less