IRIK Bouw
Appsss
1.1 0.8mb

Irik Bouw is een bouwbedrijf, opgericht in 1984, dat haar activiteiten ontplooit in Limburg vanuit vestigingen in Nuth en Herten. Inmiddels ook met een eigen app!

Wat kunt u met deze app:
- Algemene informatie over IRIK Bouw.
- Foto van een document maken of uit uw bestaande album selecteren, en het direct naar de juiste contactpersoon binnen IRIK Bouw mailen.
- Per mail/sms of telefoon direct contact opnemen met de juiste persoon en toevoegen aan uw contacten.
- Plan met één druk op de knop de route naar IRIK Bouw.
- Direct contact opnemen met de 24-uurs schadeservice.

Over IRIK Bouw:

Tot onze opdrachtgevers behoren woningcorporaties, vastgoedbeheerders, beleggers, verenigingen van eigenaren, onderwijsinstellingen, bedrijven en instellingen in de gezondheidszorg. Alsook particuliere opdrachtgevers. Geen project is ons te klein of te groot.

Irik Bouw is specialist op het gebied van revitalisering door het bijplaatsen van liften, het vergroten van balkons, het aanpassen van galerijen, het aanbrengen van vliesgevels en het vernieuwen van entreepartijen bij bestaande appartementen complexen.Daarnaast waarderen van (bedrijfs-)panden en scholen op en voeren wij complete renovaties van grootschalige (woningbouw-)projecten uit.

Wij beschikken over een interne afdeling Plan- en Projectontwikkeling en kunnen projecten vanaf het eerste ontwerp, de kostenraming, het vergunningentraject tot en met de realisatie verzorgen.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less