KasturiSyifa
SME Cloud Sdn Bhd
1.0 25.5mb

Alhamdulillah, syukur kepada Allah s.w.t, dengan izinNya, Aroma Cinta Enterprise ditubuhkan pada 19 November 2009. Pada awal penubuhan, aktiviti syarikat tertumpu kepada penjualan minyak wangi tanpa alkohol. Terdapat lebih kurang 120 wangian tanpa alkohol di dalam koleksi Aroma Cinta Enterprise.

Selama lebih kurang satu tahun, Aroma Cinta mengorak langkah memperkenalkan Kasturi Syifa’ di pasaran pada 17 September 2010/17 Ramadhan 1431H. Alhamdulillah, produk ini diterima baik oleh masyarakat Islam di Malaysia yang tercari-cari produk seumpamanya. Kasturi Syifa’ juga mendapat sambutan yang baik di Negara Brunei Darussalam dan juga Singapura. Berikutan sambutan yang baik serta maklumbalas daripada pengguna-pengguna Kasturi Syifa’, Aroma Cinta Enterprise telah memperkenalkan haruman Al-Kafi dan Al-Syafi yang mempunyai bau yang berbeza tetapi InsyaAllah mempunyai khasiat kegunaan yang sama seperti Kasturi Syifa’.

Bermula daripada perniagaan kecil-kecilan di peringkat permulaan, Aroma Cinta Enterprise sudah mampu mempunyai pejabat Urusan sendiri yang beralamat di No. 7-2F, Pinggiran Mutiara Gombak, KM 11 Jalan Gombak, 53100, Gombak, Selangor. Di Pejabat Urusan juga, Pusat Rawatan Islam juga dibuka untuk tujuan rawatan pengguna-pengguna yang menghadapi masalah gangguan mistik.

Seterusnya, pada bulan Oktober 2011, produk terbaru Aroma Cinta Enterprise, Madu Syifa’ telah diperkenalkan. InsyaAllah, akan lebih banyak lagi produk-produk yang berasaskan Perubatan Islam akan diperkenalkan kepada orang ramai.

Ciri-ciri menarik dalam apps ini termasuk:

- GPS locator
- One touch dialling
- Submit Photo
- Senarai Stokis & Ejen
- dan banyak lagi..

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less