Scholten Makelaardij
Realworks
2.0 1.0mb

"Scholten Makelaardij"

Scholten weet wat er leeft in de buurt! Dat kunnen wij met een gerust hart zeggen aangezien ons kantoor al ruim 25 jaar is gevestigd aan de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam-West. De jarenlange ervaring in zowel Makelaardij als beheer van Vereniging van Eigenaren (V.v.E) waarborgt een hoge kwaliteit in onze dienstverlening.

Wij zijn een vertrouwd en actief kantoor, begonnen als familiebedrijf met voornamelijk beheeropdrachten en vandaag de dag breder actief in het vastgoed met een woning- en bedrijfsmakelaardij, projectbegeleiding en afdeling V.v.E.- & huurbeheer. Wij zijn een buurtgericht "no nonsense" kantoor dat professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan maar tevens de persoonlijke aandacht goed in het oog houdt. Onze flexibele werkwijze sluit goed aan op de wensen en behoeften van de klant. Een speciaal ‘op maat' gemaakt plan waarin ons kantoor een zowel adviserend, ondersteunend en/of uitvoerende rol kan spelen.
Kortom U kunt bij ons terecht voor een full service dienstverlening met o.a. aan- en verkoopbegeleiding, taxaties, hypotheken, beleggingen en huur- & verenigingenbeheer.

Graag laten wij u kennis maken met ons kantoor, ons team van medewerkers staat voor u klaar. Medewerkers die zakelijk en enthousiast zijn, maar vooral medewerkers die weten wat er leeft in West."

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less