Inventive7 Security
Inventive Systems
1.0.0 2.4mb

Beveiligers hebben te maken met veel menselijk contact. Hierdoor kan het lastig zijn om te onthouden wie wel of geen toegang heeft tot een locatie/pand. Om het werk voor beveiligers makkelijker, inzichtelijker en aangenamer te maken heeft Inventive een Inventive7 Security App ontwikkelt. Deze App registreert in combinatie met het ERP systeem Inventive7 namelijk wie er op een locatie/pand aanwezig zijn en of diegene toegang hebben tot deze locatie/pand. Dit gebeurt op basis van bezoekregistratie en tijdklokken.

Door in de App een badgenummer in te voeren kan de beveiliger controleren of de aangehouden persoon toegang heeft tot een locatie/pand. De App herkent namelijk het badgenummer en laat vervolgens de naam en pasfoto van de desbetreffende persoon zien. Met deze informatie kan een bewaker vervolgens iemand de toegang weigeren of verlenen.

Beveiligers hebben met deze App op ieder moment de juiste informatie op hun iPhone of iPad onder handbereik. Zij kunnen zowel over online als offline up-to-date informatie beschikken zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren!

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer informatie? Dan kunt terecht op ons Inventive Service Portaal(http://inet.inventive.nl/category/openbaar) of neem contact op met Inventive Systems (070-3368080 / http://www.inventive.nl)

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less