naml HSEQ
Trond Hansen
1.0.1 2.7mb

Naml; norske anleggsgartnere - miljø og landskapsentreprenører (naml) er en bransjeforening for bedrifter i anleggsgartnerfaget. Foreningen har om lag 100 medlemsbedrifter med om lag 1200 ansatte. Medlemsbedriftene omsetter for 1.5 milliarder i året.

Naml er bransjens representant overfor de politiske beslutningssentra. Her samarbeider Naml med Byggenæringens Landsforening (BNL) og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) Naml arbeider for at medlemsbedriftene skal få best mulige rammevilkår for å utvikle og trygge sin forretningsdrift. Vi yter medlemsservice som kurs, opplæring, formidler advokattjenester og annen rådgivning med kompetanse og erfaring fra bransjen. Vi tilbyr medlemsfordeler i form av rabatter på innkjøp av sentrale produkter for næringen. Vi utvikler ulike verktøy i samarbeid med andre f*g i byggenæringen som kan brukes for å bli bedre på faglig utførelse, prosjektstyring og økonomi.

Denne applikasjonen (naml HSEQ) er til for våre medlemmer og utvikles i forhold til vårt styringssystem: Bedre bedrift. Her kan du på en enkel måte rapportere om lovpålagte HMS – avvik og kvalitetsavvik på byggeplass.

All rapportering gjøres enkelt med forvalgte tekster, fritekster og bilder på en smarttelefon eller nettbrett på systemene iPhone/iPad eller Android.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less