De Robijn woonstudio's
Appublisher B.V.
5.4.0 13.5mb

Thuis in de robijn
Woonoplossing voor een moderne doelgroep
Dat gegeven lag aan de basis van de ontwikkeling van het project De Robijn, een woonoplossing geheel passend voor deze moderne doelgroep en die verder gaat dan wonen alleen. De Robijn is een warm thuis voor haar bewoners, voorzien van alle gemakken en faciliteiten. Van flexwerkplekken en vergaderruimtes tot sport- en wellnessruimtes. Georganiseerde activiteiten voor bewoners en een keuken waar dagelijks warm eten wordt bereid. Een huismeester die altijd voor je klaar staat. En natuurlijk een gezellige huiskamer met leestafels, loungebanken en meerdere zalen en ruimtes om met familie en vrienden te verblijven.

Comfortabele woonruimte
De woonstudio’s in De Robijn variëren in grootte van 26 m² tot 36 m² (inclusief balkon) en beschikken over een eigen kitchenette, badkamer èn balkon.
Algemene voorzieningen als wasmachines en drogers zijn op iedere verdieping aanwezig en ook aan extra bergruimte in de kelder is gedacht.

Ook ruimte voor bezoekers
Waar het in de studio’s niet mogelijk is om grote gezelschappen te ontvangen, zijn er in De Robijn volop mogelijkheden om gasten te ontvangen. Speciaal voor kinderen van weekendpapa’s en mamma’s zijn er logeerkamers beschikbaar.
De woonstudio’s worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet met grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe alleenstaanden en alleengaanden.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.1

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less