tuinarchitectuur
mario tijssen
1.0 16.5mb

Green Art Solutions beschouwt ‘groen’ als een essentieel onderdeel van onze leefomgeving. Daarom ontwikkelen we groene gevels en groendaken, ten behoeve van multifunctioneel ruimtegebruik en een gezond leefklimaat, wat in onze compacte steden noodzakelijk is om de beperkte ruimte voor natuur te behouden.

Exclusieve buitenruimtes onderscheiden zich door een samensmelting van bijzondere kwaliteiten. Elke tuin en situatie is anders. In elk tuinontwerp is het de kunst om een eenheid te creëren tussen tal van factoren. Door goed te luisteren naar u en uw persoonlijke wensen en tuinideeën, komen we samen tot een ontwerp voor een exclusieve tuin of sfeervolle groene muur, waardoor u zich helemaal thuis zult voelen op deze bijzondere plek.

Gevelgroen
Onze unieke ‘Soil-Free Systeem’ maakt het mogelijk om elke verticale wand te veranderen in een weelderige en opvallend mooie verticale tuin, binnen of buiten. Het is ons doel om levende kunstwerken te maken, die zorgen voor een verbetering van de luchtkwaliteit, een duurzaam leven bevorderen en meer kleur geven aan het ‘grijs’ van onze steden. Wilt u meer weten? Klik dan op Gevelgroen.

Daktuinen
Gedurende de 22 jaar dat wij al daktuinen ontwerpen, is er veel meer aandacht ontstaan voor deze plek.
Over het algemeen kijken nog veel te veel mensen uit op een zwart bitumen dak, ondanks dat er voor praktisch elk dak mogelijkheden zijn. Zo hebben we door de jaren heen een tal van soorten daken ontworpen, van de algemeen bekende sedumdaken tot prairiedaken en daken met bomen en struiken en heerlijke loungeplekken. Daarbij hebben wij, in samenwerking met andere deskundige partijen, waterdaken ontworpen en kunnen we nu water management toepassen, door het hemelwater beheerst van het dak af te voeren, naar de door u gekozen plek.
Het is begrijpelijk als u nog vragen heeft, zoals welke consequenties heeft zo’n dak, wat doet het met de dakbelasting etc. Wij kunnen al uw vragen naar tevredenheid beantwoorden.
Onder de kop Daktuinen vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Luxe tuinen
Al eeuwenlang worden er ontwerpen gemaakt voor de tuin, een buitenruimte waar men zich vrij en veilig wil voelen.
Deze plek moet u omarmen en u een gevoel van welbehagen en rust geven. Daarbij is het natuurlijk de bedoeling dat uw zintuigen geprikkeld worden. De ene mens wil dat vooral met geur en de ander met veel kleur of daarentegen genieten van rustige groene beelden.
Wij zouden graag deze uitdaging met u aangaan en u meenemen in de groene wereld, die ons zo veel te bieden heeft. Hoe groot u ruimte ook is12 m2 of 1200 m2, dat doet er niet toe.
Wij verstaan de kunst van ons vak en kunnen u geven waar u naar verlangt. Groen, sober, luxueus, klassiek, modern, wild of extravagant, het maakt niet uit. Wij weten wat u mooi vindt, wanneer wij met u in gesprek gaan.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is een woord dat je tegenwoordig veel tegenkomt, maar vaak ten onrechte. Wij zijn ons zeer bewust van de voetafdruk die wij als mens op deze aarde achterlaten. Daarom is Green Art Solutions continu bezig met het vinden en realiseren van duurzame oplossingen, ter bevordering van het (leef)klimaat. Het is niet voor niets dat wij al 22 jaar geleden bomen plantten op daken, om de opwarming van onze steden het hoofd te bieden.

Planten hebben een veel grotere invloed op de mens, dan wij ons nu nog vaak beseffen.
Het feit dat een boom elke dag weer fijnstof opneemt en zuurstof afgeeft, om maar een voorbeeld te noemen.
In de ontwerpfase zullen wij u wijzen op de mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame tuinaanleg, van ontwerp tot materiaalkeuze.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less