Welkom op de App van Hemmes & Langeland Installatietechniek.

Hemmes Installatietechniek is een installatiebedrijf dat in 1974 is opgericht door Wout Hemmes. Dhr. Hemmes is het bedrijf als eenmanszaak gestart vanaf het toenmalige huisadres aan de oude Gracht te Coevorden.

Dhr. Hemmes had de voorgaande jaren in een soortgelijk bedrijf veel ervaring opgedaan en besloot uiteindelijk in 1974 de stap te zetten naar het zelfstandig ondernemerschap.

De zaken liepen voorspoedig en in 1980 werd een nieuw bedrijfspand met woning, gebouwd aan de Morseweg te Coevorden. In 1980 was de verwachting dat het pand groot genoeg was om jaren vooruit te kunnen. Het bedrijf bleef echter doorgroeien met als gevolg dat, sneller dan verwacht, alweer moest worden uitgekeken naar een nog groter pand. In 1989 werd uiteindelijk het huidige pand aan de Monierweg 5a betrokken.

In 2001 heeft Hemmes Installatietechniek besloten een nauwe samenwerking aan te gaan met Langeland & Zn. Elektrotechniek BV. Hemmes Installatietechniek was een bedrijf dat alleen de werktuigbouwkundige kant van de installatietechniek bediende. De samenwerking tussen de beide bedrijven gaat zo ver dat ook is besloten om ons te presenteren onder een nieuwe gezamenlijke naam: “Hemmes & Langeland Installatietechniek”.

Het “nieuwe” bedrijf, “Hemmes & Langeland Installatietechniek”, kan haar klanten een totaal installatiepakket bieden.

In 2005 is het werktuigbouwkundige deel van het bedrijf door Dhr. Wout Hemmes verkocht aan zijn zoon Wim Hemmes.

- Storingen melden via de App
- Offerteaanvraag voor zonnepanelen
- Offerte aanvraag voor CV ketel
- Blijf op de hoogte van onze acties
- Blijf op de hoogte van onze diensten en service.
- Schrijf je in op ons nieuwsbrief via de App.
- Houd ons Facebook pagina in de gaten via de App.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.1

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less