MijnDigikluis.

Altijd uw wachtwoorden binnen handbereik willen hebben?
Tevens regelen dat uw nabestaanden erover kunnen beschikken in de situatie dat u iets overkomt?

Stichting Nalatenschapsbeheer Countus (SNB) heeft de applicatie MijnDigiKluis ontwikkeld, waarmee uw wachtwoorden van e-mails, bankrekeningen, digi-D, social media, verzekeringen en dergelijke eenvoudig kunt beheren. Ook gegevens van bijvoorbeeld uw tankpas, paspoortnummer en dergelijke kunnen worden opgeslagen.

Uniek is dat na uw overlijden uw nabestaanden toegang kunnen krijgen, zodat u niet digitaal hoeft voort te leven, het beheer van uw vermogen geregeld kan worden en de afwikkeling van de nalatenschap niet onnodig vertraagd wordt.

Hoe werkt het?

De applicatie MijnDigikluis werkt in combinatie met de digitale kluis die hoort bij de dienstverlening van SNB. Kijk voor meer informatie op www.nalatenschapsbeheer.nl tevens te bereiken op telefoonnummer 038-8531400 of via e-mail info@nalatenschapsbeheer.nl.

Via de website kan een digitale kluis aangevraagd worden. SNB zal vervolgens een gebruikersnaam en wachtwoord verstrekken waarmee ingelogd kan worden in de applicatie. Hierna kunt u met een zelf gekozen pincode inloggen. De gegevens die in uw digitale kluis zijn opgeslagen zullen tevens in de applicatie MijnDigikluis zichtbaar zijn. Wijzigt u een wachtwoord, dan zal deze ook wijzigen in de digitale kluis en visa versa.

Alle data wordt versleuteld verstuurd via een beveiligde verbinding. Na overlijden zal uw executeur of uw erfgenamen toegang kunnen krijgen tot uw gegevens, nadat deze zich gelegitimeerd hebben ten overstaan van SNB.

Contact:

Heb u vragen of opmerkingen over de applicatie MijnDigikluis neem dan contact op met:

Stichting Nalatenschapsbeheer en bewindvoering Countus.
Dokter Stolteweg 2
8025 AV Zwolle
038-8531400
info@nalatenschapsbeheer.nl

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.1

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less