Makelaardij Groningen
Realworks
2.0 1.0mb

HUIS KOPEN IN GRONINGEN en omgeving ?
Dan is deze app van Makelaardij Groningen onmisbaar.

- Krijg als een van de eersten ons nieuwste aanbod !
- Ons meest actuele aanbod van woningen in de stad Groningen en in ons werkgebied in de
provincies Groningen en Drenthe zijn beschikbaar op GPS-locatie !
- Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een NVM makelaar !
- Bekijk de reviews / beoordelingen van onze opdrachtgevers !


MAKELAARDIJ GRONINGEN is al 40 jaar een vertrouwde naam in de regio Groningen/Drenthe en door de overname van een van de oudste kantoren in de stad (Van Loon-Jeltes) zijn we uitstekend op de hoogte van de woningpopulatie in ons werkgebied.

Toch is Makelaardij Groningen misschien wel het meest innovatieve NVM-makelaarskantoor in Noord-Nederland. Wij zijn steeds bezig om onze dienstverlening aan te passen aan een woningmarkt die sterk in beweging is. Ook de digitale mogelijkheden worden door ons op de voet gevolgd en gebruikt, zonder dat het contact met ons onpersoonlijk wordt.
De kleine kansen die er zijn bij aan- en verkoop van een woning, worden door ons optimaal benut.

De integere en persoonlijke inzet van Johan Kremer, Jan Palland, Ingrid van de Nadort, Carla Kors en Karst Boer staat garant voor een vertrouwde aanpak.
Samen met onze foto/woningstylisten en klusman verkopen wij de optimaal gepresenteerde huizen sneller en realiseren we een betere koopsom.

NVM-makelaars:
Johan Kremer en Jan Palland zijn door de rechtbank officieel be├źdigd als Makelaar, zijn zeer betrokken bij de NVM en hadden/hebben, zowel op regionaal en landelijk niveau, vele bestuurlijke functies.
De Nederlandse Vereniging van Makelaars is de grootste makelaarsorganisatie van kwaliteits-makelaars in Nederland.
Alle NVM-makelaarskantoren wisselen onderling informatie uit over woonhuizen in heel Nederland. Vanuit deze uitwisseling van aanbod wordt o.a. de unieke web-site WWW.FUNDA.NL gevoed.

Door actief en alert te zijn op onze regionale onroerend goed markt vormen wij een onmisbare schakel tussen kopers en verkopers.

Onze uitstekende marktkennis leidt tot succesvolle maar bovenal ook tot tevreden aankoop- en verkooptransacties.

Behalve tijdens de normale kantooruren van 8.30 tot 17.00 uur, zijn wij ook 's-avonds en op afspraak zaterdags graag tot uw dienst.
Ook benieuwd wat Makelaardij Groningen voor u kan doen? Maak een vrijblijvende afspraak en vraag naar onze "op maat"-tarieven.

Wij zullen graag alles in het werk stellen om, ook u, goed en effici├źnt te begeleiden bij de aan- en/of verkoop van uw onroerend goed.
(logo; makelaardij groningen en nvm)
Makelaardij Groningen b.v. (lid NVM)
Oude Boteringestraat 65
9712 GG Groningen
Tel: 050 31 30 050 (24 uur per dag telefonisch bereikbaar!)
E-mail: wonen@makelaardijgroningen.nl

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less