My-Lex Overheid
C-Content
1.0 5.2mb

Met de MY-LEX Overheid® App kunnen de gebruikers van MY-LEX Overheid® voortaan ook overál de juiste informatie vinden. De MY-LEX Overheid® App biedt de gebruikers de functionaliteit die zij gewend zijn, maar dan op hun iPad of iPhone. Hiermee kunt u nog eenvoudiger o.a. interne informatiesystemen doorzoeken, attenderingen aanmaken en informatie opslaan voor offline gebruik. U vindt relevante documenten in o.a. beleidsnota’s, Pleio-discussies, Yammer, GiS-systemen, maar ook op openbare websites (bijvoorbeeld overheid.nl, VNG, Geo-informatie en nieuws), de mailserver en op uw eigen afdelingsschijf. Kortom, direct toegang tot alle benodigde overheidsinformatie. Snel,compleet en actueel.

Nieuw in de MY-LEX Overheid® App: een flexibel dashboard met nieuws widgets zodat u altijd op de hoogte bent van het voor u relevante nieuws.
De MY-LEX Overheid® App is gratis voor klanten van MY-LEX Overheid®/C-CONTENT en biedt toegang tot de in de reguliere implementatie opgenomen bronnen en systemen.

De MY-LEX Overheid® App is een product van C-CONTENT b.v. C-CONTENT (www.c-content.nl) is van oudsher een toeleverancier van zoektechnologie-, Enterprise Search en contentintegratie-oplossingen. De producten van C-CONTENT worden met name toegepast voor het ontsluiten van juridische, wetenschappelijke en officiële databanken. Sinds 2004 richt C-CONTENT zich op het ontwikkelen van contentintegratietechnologie en -oplossingen. Het belangrijkste product hiervoor is MY-LEX® universeel contentintegratiesysteem. Inmiddels zijn tal van (internationale) contentintegratie oplossingen gecreëerd met behulp van MY-LEX®.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.1

Supported Devices:
- iPad

...more ...less