Sweden Custom Cars AB
Peter Mollerstrom
1.0 39.1mb

Välkommen till Sweden Custom Cars AB - Vi säljer nya amerikanska bilar som alltid finns i lager! Marknadsledande leverantör av amerikanska Dodge.

Dodge - Chevrolet - US Ford med modellerna Challenger, Charger, RAM 1500, Durango, Silverado, Avanlanche, Suburban, F-150/Raptor mm.

Sweden Custom Cars AB är registrerad importör och är via Pickup Center marknadsledande leverantör av nya amerikanska Dodge Pickups i Sverige. Istället för att skryta om antal år i branschen som många andra gör så skryter vi hellre med det stora antalet nöjda kunder vi har. Över 90 % av kunderna som köper en ny bil av oss gör det på rekommendationer från våra redan befintliga kunder, detta har gjort oss till Sveriges största leverantör av Dodge RAM tre år i rad. Underavdelningarna Pickup Center och SRT Performance Center inriktar sig på Pickup Trucks respektive Sportbilar från Dodge.

Sweden Custom Cars samarbetar med alla stora finansbolag i Sverige och vi hjälper dig gärna med att lägga upp ett genomtänkt leasing eller avbetalningsköp på din nya bil.

Utöver bilförsäljning så driver vi också en av Sveriges fåtal seriösa Specialverkstäder för amerikanska bilar, AM Workshop.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less