Myrorna
David Gabor
1.0 5.6mb

Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av begagnade varor som kläder och skor, möbler och inredning, husgeråd, glas och porslin, prydnadssaker, leksaker och böcker.

Myrorna finns etablerade med dryga trettiotalet butiker på ett tjugotal orter från Luleå i norr till Malmö i söder och har sju sorteringsanläggningar som försörjer butikerna med varor. Huvudkontoret ligger i Årsta i Stockholm.

Myrorna har en arbetsstyrka på ca 700 personer varav omkring 350 är anställda. Ungefär lika många personer tillhör våra ”samarbetare” som arbetar på Myrorna genom bland annat praktikplatser, arbetsträningsprogram eller som volontärer. En del arbetar hos oss några veckor eller månader som en del i ett program, andra stannar längre och en del anställs hos oss och blir kvar permanent.

På årsbasis kommer runt 1500 personer i kontakt med Myrorna genom att arbeta hos oss på något sätt.

Allting som säljs på Myrorna består av gåvor från människor och företag runt om i landet. Utöver möjligheten att lämna gåvor i butik, i insamlingsbehållare och på återvinningscentraler har Myrorna ett fyrtiotal egna bilar som hämtar gåvor hemma hos privatpersoner och på företag.

Gåvor sorteras sedan och prismärks av kunnig personal innan varorna når butik för försäljning.

Appen innehåller kartor med butiker, containrar, ställen där du kan skänka och massor av information.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less