Yara Pure Nutrient - minerale meststoffen voor duurzame landbouw
Yara International
1.0.7 4.3mb

De Yara Pure Nutrient app geeft gedegen informatie over de belangrijkste landbouwkundige aspecten van minerale stikstofmeststoffen (kunstmest). Deze informatie is grotendeels gebaseerd op onafhankelijk onderzoek en wordt populair-wetenschappelijk gepresenteerd.
Het doel is om minerale N-meststoffen op basis van ammoniumnitraat weer naar waarde te schatten als “Pure Nutrient“. Op basis van precisie, efficiency en betrouwbaarheid, blijken deze meststoffen als geen ander te voldoen aan de hoge eisen die tegenwoordig worden gesteld aan hoog-productieve en tegelijkertijd duurzame landbouw.
In deze app worden de voor- en nadelen van minerale N-meststoffen, zoals nitraatmeststoffen (o.a. KAS), urean en ureum vergeleken. Daarbij worden ook technieken toegelicht waarmee de stikstofefficiency kan worden verbeterd. Telers kunnen hiermee hun opbrengst optimaliseren, terwijl milieubelasting en kosten worden verlaagd.
Kortom: deze app is een must voor telers, adviseurs en iedereen die geïnteresseerd is in de landbouw- en milieukundige aspecten van het gebruik van stikstofmeststoffen.
De app zal regelmatig worden aangevuld met nieuwe onderwerpen.
Yara is een internationale producent van minerale meststoffen en draagt al meer dan 100 jaar bij aan de productie van voedsel en duurzame energiebronnen voor de groeiende wereldbevolking.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less