AppAnika
Tom Reijnders
1.2.0 28.0mb

App Anika

Anika is uw eigen persoonlijke assistent voor op het werk of onderweg. Op uw tablet of smart Phone kunt u onderweg uw uren, kilometers en kosten bijhouden. Zowel voor uw zelf als voor uw eventuele medewerkers. U kunt de medewerkers ook het recht geven dit zelf te doen.


Lijst van features

- Eenvoudige urenregistratie. Uren worden gekoppeld aan klanten en/of projecten. Inzicht in eigen uren maar ook van eventuele medewerkers of ingehuurde partijen.

- Ook het bijhouden van de gereden kilometers is eenvoudig doordat u de adresgegevens van uw vaste klanten kunt oproepen of gebruik maken van GPS-gegevens (snelste route Google).Daarnaast kunt u ook de daadwerkelijk gereden kilometers ingeven wanneer u dat wilt. Heel gemakkelijk!

- Maakt u kosten onderweg dan kunt u naast het bedrag ook een afbeelding toevoegen van uw bonnetje. Nooit meer zoeken naar uw bonnetjes. J

- Met de digitale memorecorder* waarmee u onderweg boodschappen kunt inspreken van zaken die u wilt onthouden of die iemand op kantoor weer kan afluisteren en afhandelen. De berichten worden toegevoegd aan uw overzicht van die dag in Anika Web applicatie.

*Alleen in het Anika Pro abonnement


Hulp & Support

Heeft u vragen of opmerkingen ga dan naar http://www.anika.nu. Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en kunt u contact opnemen met iemand van het Anika Team. Wij weten dat het fijn is om snel geholpen te worden dus we streven er naar binnen 24 uur te reageren.


Let op!

App Anika vereist een connectie met het Anika platform (web applicatie) voor het ontvangen en verzenden van gegevens. Met de Anika web applicatie registraties aanmaken, binnengekomen registraties bekijken/managen en rapporten maken. Van uzelf en van uw eventuele medewerkers! Meldt u aan voor het 30-dagen GRATIS Anika Trial abonnement via http://www.anika.nu.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less