Banden
mario tijssen
1.0 16.9mb

Banden AXi is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Elke weg- of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Wij bieden u daarom een buitengewoon breed assortiment zomerbanden, winterbanden, runflatbanden, caravanbanden/bestelwagenbanden, sportieve banden, budgetbanden, comfortbanden en SUV-banden. Voor de milieubewuste automobilist zijn er zelfs groene banden die extra duurzaam zijn. De specialisten van Banden AXi adviseren u graag over de geschikte autoband voor uw auto en rijstijl.
Autobanden met velgen
Tegenwoordig kunt u ook bij Banden AXi passende velgen bij uw autobanden kopen. Met onze unieke online module kunt u zoeken op type autoband of juist op type velg. Zo kunt u uw auto een compleet nieuwe look geven met nieuwe autobanden met velgen. Met lichtmetalen velgen geeft u uw auto ook in de winter een mooie en strakke look.

Veiligheid door goede autobanden
Het bandenassortiment van Banden AXi bestaat uit een gevarieerd aanbod van topmerken. Kwaliteit en veiligheid spelen een belangrijke rol in het productaanbod. Banden leggen het contact met het wegdek. Optimale controle, goede grip en een perfecte wegligging zijn dan ook van groot belang. Dit leidt niet alleen tot minder ongevallen, maar ook de doorstroming op de weg wordt hiermee verbeterd. Tevens kunt u met behulp van het ecolabel bekijken welke eigenschappen voor u het meest belangrijk zijn. Het ecolabel kan u helpen een goede keuze voor een bepaald type autoband te kiezen.
Wij bieden de volgende merken in ons assortiment: Bridgestone autobanden, Dunlop autobanden, Goodyear autobanden, Continental autobanden, Falken autobanden, Hankook autobanden, Interstate autobanden, Kumho autobanden, Michelin autobanden, Pirelli Autobanden, Toyo autobanden en Vredestein autobanden.

Autobanden online kopen bij Banden AXi
U kunt bij de vestigingen van Banden AXi altijd terecht voor onze hoogwaardige autobandenservices en merkonafhankelijk bandenadvies. De specialisten van Banden AXi zijn u graag tot dienst. Weet u niet of u nieuwe autobanden nodig heeft? Bij onze vestiging kunt u altijd terecht voor een profielmeting. De wettelijke profieldiepte van een autoband, ongeacht of het een winterband of zomerband is, is 1,6 mm.

Goedkope autobanden en banden services
Bij Banden AXi kunt u terecht voor verschillende bandenservices. Omdat wij de bandenspecialist zijn weet u zeker dat wij uiterst zorgvuldig met uw autobanden omgaan. U kunt bij ons terecht voor diverse bandenservices, zoals:
- Uitlijnen auto
- Balanceren autobanden
- Bandencheck
- Bandenspanningscheck
- Stikstof in autobanden
- Bandenopslag
- Banden sipen
- Banden trimmen

0247850347
0684571168

Banden AXI
Metaalweg 23a
Weurt (bij Nijmegen)

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less